Secret to success

Tror hemmeligheten bak suksess er å gjøre ting gjennomført. Som med filmen «Neighbor fo sale» med Will Ferrell. Eller «Black Beatles». Begge uttrykkene er gjennomførte på sine respektive måter. Will Ferrell mister ikke bare jobben, han mister kona også. Vellykede uttrykk gjøres ikke halvveis. Stilen i musikkvideoen Black Beatles er gangsta-chic rett gjennom. Sånn er de fleste vellykede kulturuttrykk. Det kan kanskje virke som det er jobbet lite med, men det er mye tenking som går med til å gjøre ting i den rette stilen.

Legg igjen en kommentar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close