Pakketips fra Bangkok

Skal du ut å reise? Vær nøye med pakkingen. Ikke ta med deg ting du overhodet ikke trenger. Det kan være gadgets du har glemt passordet til, eller den gamle laptopen som ikke har trådløst internett. For ikke regn med at alt er å få tak i dit du skal! Klok av skade ser jeg gang på gang at det er ting som bare «blomstrer» i bagasjen. Ting som koster meg ekstra energi og kanskje ekstra kroner for bare å dra på det i flere uker. Man trenger heller ikke mer enn et par joggesko, de tar stoor plass når man ikke har de på beina. Ha en god reise og lykke til med pakkingen.

Legg igjen en kommentar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close