Hverdagsklubben med Bård Watn

«Som sanger og tekst- forfatter, det som populært og mer bransjeriktig kalles singer/song-writer, er Watn svært opptatt av de mellommenneskelige forhold, og der har han svært gode redskap til hjelp. En god, bærende og særegen stemme som ligger behagelig og ikke påtrengende i grenseland Anthony Jackson / Townes van Zandt og som er i modning mot noe som er sitt eget, en stadig sikrere gitarteknikk og ikke minst en utadvendt tilstedeværelse på scenekanten. Der han likevel klarer å få det rimelig “introverte” til å kommunisere.

Oppå alt dette har han lagt seg til et elektronisk levesett på scena som faktisk også fungerer forbausende bra. Gjennom en flerspors “dings” synger han både duo, trio og kvartett med seg sjøl slik at Watn flyter vilt og uhemmet, men likevel musikalsk kontrollert ut til folk.»

Sted: Vertshuset Cafe & Bar
Tid: 24.november, 20:00 – 23:30

http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=149512005068037

Legg igjen en kommentar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close